free web creation software

Soutěžní kategorie

Týmy

Týmové ceny jsou příležitostí pro komerční i nekomerční subjekty se sídlem v České republice, které se mohou přihlásit do jedné z pěti vybraných kategorií, jež jsou vyhlášeny pro rok 2019. Odborná porota, vyhlašuje z došlých přihlášek v každé kategorii tři finalisty, kteří postupují do závěrečného kola rozhodování. Jedna firma se může přihlásit pouze do jedné kategorie.


AI Start-up roku

Ocenění pro subjekty, od jejichž založení neuplynulo ještě 18 měsíců, ale již dosáhly významných úspěchů, ať již ve smyslu produktu, získaných investic, publicity a podobně.

Vyhlašuje partner Aspen.PR

Společnost Microsoft poskytne vítězi v kategorii AI start-up roku možnost využít Microsoft Coworking Space. Tým má k dispozici tři pracovní místa na 80 hodin v rámci dvou měsíců od 15. dubna do 15. června 2020. Zároveň s tím získá přístup k obchodním a technickým expertům Microsoftu, mentoringu, vzdělávacím eventům, networkingu i relaxačnímu koutku s Xboxem One.  


AI Firma roku

Kategorie pro společnosti, které do svých činností nebo specializovaných projektů, produktů či služeb inovativně začlenily technologie AI. Jednoduše pro firmy, které o využití AI nemluví, ale mají již reálnou zkušenost.

Vyhlašuje partner Microsoft.

Společnost Microsoft poskytne vítězi v kategorii AI Firma roku možnost využít Microsoft Coworking Space. Tým má k dispozici 2 pracovní místa na 80 hodin v rámci 2 měsíců od 15. dubna do 15. června 2020. Zároveň s tím získá přístup k obchodním a technickým AI expertům z Microsoftu, vzdělávacím eventům, networkingu i využití relaxačního koutku s Xbox One.  


AI Projekt roku

Ocenění pro speciální projekty, na nichž se může podílet i vícero subjektů. Může se jednat o projekty jak společensky prospěšné, tak ryze obchodní. Projektem roku mohou tak být například společné projekty firem, firem a univerzit či společné projekty firem a úřadů.

Vyhlašuje Svaz průmyslu a dopravy České republiky


AI Nápad roku

Unikátní nápad či aktivita firmy nebo organizace, která zviditelní problematiku AI ve společnosti. 

Vyhlašuje Economia.


AI Událost roku

Událostí roku může být jakákoliv událost v oblasti AI v České republice přispívající k rozvoji AI. Vítězem se stává událost, zastoupená jejím hlavním organizátorem či pořadatelem. 

Vyhlašuje loňský vítěz kategorie  


Adresa

Mediální dům Economia
Pernerova 47
180 00 Praha 8

Kontakt

E-mail: events@economia.cz